Asiakkaitamme

Asiakkaanamme on sekä pieniä että suuria yrityksiä. Liikeyritysten lisäksi palvelemme asiantuntemuksella myös maa- ja metsätalouden asiakkaita.

Mikkelipuisto

Kasiforest Oy

Kasiforest Oy on Stora Enso Metsän kultatähtiyrittäjä ja UPM Metsän alueyrittäjä. Päätoimiala on puunkorjuun ja metsäpalvelut. Laskentamaan asiakkaina olemme olleet vuodesta 2010. Tilitoimisto on hoitanut yrityksen palkanlaskennan, kirjanpidon ja tilinpäätöksen. Olemme erityisen tyytyväisiä nopeaan ja asiantuntevaan palveluun.

Mikkelipuisto

Mikkelipuisto

Mikkelipuistossa on yritysten ja yhteisöjen suunnittelemia ja rakentamia mallipuutarhoja tuotteineen, kasveineen ja ideoineen. Kasvukauden mukaisesti muuntuvissa puutarhoissa voi nauttia kiireettömästä tunnelmasta. Ideat oman unelmapuutarhan toteutukseen löytyvät ilmaiseksi, sillä Mikkelipuistoon on vapaa pääsy. Puistossa on myös kesäkahvila ja taimimyymälä.

”Laskentamaa on hoitanut Mikkelipuistoyhdistys ry:n tilitoimistopalveluja yhdistyksen perustamisesta asti. Olemme olleet toimiston asiantuntevaan palveluun erittäin tyytyväisiä. Niin palkanmaksu, kirjanpito kuin tilinpäätöksen laadinta ja muut palvelut hoituvat ammattitaidolla. ”
– Kirsi Olkkonen, toiminnanjohtaja

Trendice Coffee / Spice Ice Kahvila Mikkeli

Ingmanin frachising-periaatteella toimiva Spice Ice-jäätelöbaarin ja kahvilan yhteispiste Kauppakeskus Akselissa tarjoaa kuluttajille monipuolisia jäätelö- ja kahvinautintoja. Kahvilasta löytyy laaja valikoima Ingman-irtojäätelöitä ja softista joista asiakas voi erilaisia lisukkeita yhdistelemällä luoda omannäköisensä jäätelöunelman, huippulaatuista Hieno-kahvia vaaleana sekä tummana paahtona, aitoa Italialaista Segafredo-pavuista jauhettua espressoa, erikoiskahveja, haudutettua teetä, raikkaita juomia ja smoothieita, herkullisia makeita ja suolaisia kahvileipiä, uuniperunoita, toasteja, salaatteja sekä hot wingsejä.

Trendice Coffee -yrityksellä on kahvilan lisäksi kesäisin jäätelökioskeja jolloin yrityksen toiminta laajenee huomattavasti. Talvikaudella yrittäjä Tiia Töyrylä toimii myös Jukureiden jääkiekko-otteluiden kotipeleissä ravintolavastaavana. Tutustu facebookissa ja kotisivuilla.

"Yhteistyö osaavan ja luotettavan tilitoimiston kanssa on ollut erittäin tärkeää liiketoimintani kannalta ja olen aina saanut Laskentamaalta henkilökohtaista palvelua sekä korvaamattoman tärkeitä neuvoja sekä apua päätöksieni tueksi. Voin lämpimästi suositella Laskentamaata kaikille yrityksille!"
–Tiia Töyrylä, yrittäjä

Metsä ja Kaivu Puhakka Oy

Jo yli 40 vuotta puunkorjuu- ja maanrakennusalalla toiminut perheyritys.

"Sama henkilö hoitaa maa-ja metsätalouden sekä yritystoiminnan kirjanpidot ja verotusasiat".
– Seppo Puhakka, yrittäjä

Metsäkone Hokkanen Oy

Metsäkonealan yritys Mikkelistä.

”Toisen polven yrittäjänä arvostan Laskentamaan metsäalan tuntemusta”
– Kimmo Hokkanen, toimitusjohtaja