Yksilöllistä ja luotettavaa kirjanpitopalvelua vuodesta 2002

 

Laskentamaa Oy on monipuolisia kirjanpitopalveluita tarjoava tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen. Liitto tekee tarkastuksia määräajoin jäsentoimistoihin, varmistaen näin toimiston tasokkaan palvelun. Asiakkuus Taloushallintoliiton auktorisoimassa tilitoimistossa on yritykselle turvallinen valinta.

Käytössämme olevalla Fivaldi-kirjanpito-ohjelmalla sekä ammattitaitoisella ja motivoituneella henkilökunnalla pystymme tarjoamaan tehokasta ja kilpailukykyistä palvelua kaikille asiakkaillemme heidän sijainnistaan riippumatta.


Laskentamaan tarina

Laskentamaa Oy on vuonna 2002 perustettu mikkeliläinen tilitoimisto. Yritys jatkoi Tilitoimisto Raija Kärkkäinen Ky:n toimintaa, joka oli alkanut jo vuonna 1980. Toimintansa Laskentamaa aloitti Raija Kärkkäisen tiloissa. Tammikuussa 2003 toimisto muutti uusiin, vastaremontoituihin tiloihin lähemmäs toria, vastapäätä Marsalkka Mannerheimin patsasta. Näissä tiloissa olemme viihtyneet erinomaisesti, remonteista huolimatta. Remonttejahan ympärillä on riittänyt! Tori/toriparkki, kävelysilta, pankin remontti, Anttila, Stella yms.

Elokuussa 2003 mukaan tuli Suomenniemen Tili- ja Kiinteistö Oy:n toiminta liiketoiminta-kaupan myötä. Sivutoimistoa Suomenniemellä pidettiin lokakuulle 2004 saakka, jolloin päätimme keskittää yrityksen koko toiminnan yhteen toimipisteeseen.

Kesästä 2011 toiminnan keskityttyä vain yhdelle omistajalle pystyy yritys luomaan entistä selkeämmät suuntaviivat tulevaisuuteen. 

Ketjuista vapaa

Ideanamme on luoda nykyaikainen, asiantunteva ja tehokas taloushallintotoimisto, joka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja yrityksen toimialasta ja toimipaikasta riippumatta. Tämän mahdollistaa se, että yritys on riippumaton, yksityinen yritys, jonka toimintaa ei säätele mikään ketju.

Laskentamaa Oy on Taloushallintoliiton, Etelä-Savon Kauppakamarin, Suomen yrittäjien ja Veronmaksajien keskusliiton jäsen. Verkostoituminen järjestöissä ylläpitää ajantasaista tilannekuvaa. 

Asiakkaitamme

Me kohtaamme jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti. Palvelumme skaalautuu asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti. Esimerkkejä asiakkaistamme: Kasiforest Oy, Kuljetus Mökkönen Oy, Serviini Oy ja Metsä-Weljet Oy.