Yksilöllistä ja luotettavaa palvelua
vuodesta 2002

Laskentamaa Oy on vuonna 2002 perustettu tilitoimisto. Yritys jatkoi Tilitoimisto Raija Kärkkäinen Ky:n toimintaa, joka oli alkanut jo vuonna 1980. Toimintansa Laskentamaa aloitti Raija Kärkkäisen tiloissa. Tammikuussa 2003 toimisto muutti uusiin, vastaremontoituihin tiloihin lähemmäs toria, vastapäätä Marsalkka Mannerheimin patsasta. Näissä tiloissa olemme viihtyneet erinomaisesti, remonteista huolimatta. Remonttejahan ympärillä on riittänyt! Tori/toriparkki, kävelysilta, pankin remontti, Anttila, Stella yms.

Elokuussa 2003 mukaan tuli Suomenniemen Tili- ja Kiinteistö Oy:n toiminta liiketoiminta-kaupan myötä. Sivutoimistoa Suomenniemellä pidettiin lokakuulle 2004 saakka, jolloin päätimme keskittää yrityksen koko toiminnan yhteen toimipisteeseen. Edelleen Laskentamaa pitää "vastaanottoa" Suomenniemellä sopimuksen mukaan.

Laskentamaa Oy on Taloushallintoliiton jäsen. Liitto tekee tarkastuksia määräajoin jäsentoimistoihin, varmistaen näin toimiston tasokkaan palvelun.

Käytössämme olevalla Fivaldi-kirjanpito-ohjelmalla sekä ammattitaitoisella ja motivoituneella henkilökunnalla pystymme tarjoamaan tehokasta ja kilpailukykyistä palvelua kaikille asiakkaillemme heidän sijainnistaan riippumatta.

 

 

Ketjuista vapaa

Ideanamme on luoda nykyaikainen, asiantunteva ja tehokas taloushallintotoimisto, joka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja yrityksen toimialasta ja toimipaikasta riippumatta. Tämän mahdollistaa se, että yritys on riippumaton, yksityinen yritys, jonka toimintaa ei säätele mikään ketju. Kesästä 2011 toiminnan keskityttyä vain yhdelle omistajalle pystyy yritys luomaan entistä selkeämmät suuntaviivat tulevaisuuteen.

Asiakkaitamme

Referenssit - tutustu asiakkaisiimme!